top of page

Hundevogne og hundefører

Som noget nyt har vi indgået et samarbejde med professionelle hundefører. Disse har deres daglige gang i Dansk Politihundeforening og hundene er derfor trænet efter politiets principper.

Alle hunde er af racen Schæferhund.

Hvad kan vi tilbyde

Rundering:

Rundering i skov, byggepladser, huse (beboet/ubeboet), skoler, institutioner mv.

På en rundering er hundene trænet til at finde enten døde genstande, fx tasker, cykler, jakker, pistoler, tasker mv.

Eller mennesker der gemmer sig i fx skoven, i et skab, på loftet, en bil mv.

 

Søgning på gerningssted:

Hundene kan afsøge gerningssted. Det vil sige at har der været sket en forbrydelse og man mistænker gerningsmanden for at have smidt fx et våben, en kniv, en pose, nøgler, en patron fra en pistol, en vinprop, et stk. snor osv. Så vil hundene kunne finde det ved en søgning. Hundene kan både søge på nedgravet genstande, gemte genstande eller genstanden der er smidt i en busk eller en skraldespand.

 

Stop af flygtende gerningsmand:

Skulle der være en scene hvor en gerningsmand flygter og denne ønskes stoppet er dette også muligt. Dette vil ske ved at hunden sendes på ”stop” og hunden vil stoppe ham ved at bide sig fast i armen på gerningsmanden. Dette kan gøres både udenfor og indenfor. Ved flugt fra bil, hus, skur, i skoven mv.

Vi har udstyret til at bidet så man ikke kommer til skade. Man vil bliver monteret med et bideærme inden under jakke/trøje og man vil selvfølgelig blive grundigt instrueret i hvordan og hvad man skal gøre i forhold til hunde og en selv.

 

Demonstrationer/optøjer:

Hundene vil også kunne tilbydes sammen med hundefører til fx scener med demonstrationer eller optøjer hvor de skal bruges som ”præventivt våben”. Hundene vil blive holdt i kort snor og kan virker aggressive frem mod demonstranterne og gø.   

Ved evt. spørgsmål og vejledning er i velkommen til at kontakte Policemedia.

bottom of page